ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль (ҮТС) болон БНСУ-ын “WITH” Төрийн Бус Байгууллага болон Шим Тэжээл Судлалын Төв (ШТСТ) хамтран “Хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 6 дахь удаагийн эрчимжүүлсэн сургалтыг Nutrition Care Process” сэдвийн хүрээнд 2017 оны 10-р сарын 5-нд зохион байгууллаа. Энэхүү сургалтын зорилго нь олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн тухай хоолзүйчдэд мэдлэг олгох, мэргэжлээ дээшлүүлэх болон хоорондоо туршлага солилцох юм. Сургалтанд урилгаар БНСУ-ын “Ажү” эмнэлгийн эмчилгээний хоолны тасгийн эрхлэгч доктор Choi Sun Jung ирж олон улсын шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн талаар илтгэл тавьж хоолзүйчдын асуултанд хариулав. Мөн “Ажү” эмнэлгийн эмчилгээний хоолзүйчийн мэргэжил дээшлүүлэх 3 сарын сургалтанд хамрагдсан Хавдар судлалын үндэсний төвийн эмчилгээний хоолзүйч Д.Намжилмаа сургалтын тухай, БНСУ-ын эмчилгээний хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээ болон шим тэжээлийн үйлчилгээний системийн талаар илтгэл танилцуулав. Энэхүү семинарт нийт эмнэлэг, эрүүл мэндийн төв, амбулатори, өрхийн эмнэлэг болон бусад байгууллагад ажиллаж буй эмчилгээний хоолзүйчид хамрагдав.


Шим тэжээл судлалын төв
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан