2022 оны 3-4 саруудад БШТСалбарын судлаач багш нар докторант оюутнуудын ОНОЛЫН СЕМИНАР-ийг Даваа гараг бүрийн 16.00 цагаас зохион байгууллаа. Уг семинарт Д.Соёл “Сhanges in triterpenoid content in cuticular waxes of selected edible fruits during ripening”, Ц.Батцэцэг “Чацарганы шахдасыг ашиглан бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх боломжийн судалгаа”, Д.Дөлгөөн “Биотехнологийн хөгжлийн чиг хандлага”, С.Энх-Ундраа “Хөмүүлийн биологийн идэвхийн судалгаа”, Б.Арвинбаяр “Биоаюулгүй байдлыг хангах үндэсний тогтолцоог бүрдүүлэх нь”, Н.Сугар “Ясны сийрэгжилтэнд сонгино, саримсны нөлөөллийн судалгаа”, Н.Золзаяа “Сэтгэцэд нөлөөлөх эм, бэлдмэлүүд, хэрэглээ” сэдэвт 7 илтгэлийг хэлэлцэж багш салбарын оюутнуудын дунд хэлэлцүүлэг зохион байгууллаа.
Энэхүү семинар нь Багш судлаачдын судалгааны ажлын шинэлэг санаа ажлын үр дүнгээс хэлэлцэж салбарын магистр, бакалавр оюутны судалгааны ажлын чиглэл, шинэ санаа, мэдээлэл, туршлага солилцох, горилогчдын ажлыг хэлэлцэж, зөвлөгөө өгөх чиглэлээр хийгдсэн үр дүнтэй ажил боллоо
ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбар
Милл хаус ХХК, Нүүдэл жи ХХК үйлдвэрүүдтэй 2025 оны 4-р сарын 25-ны өдөр Я.Алтанцэцэг, Ж.Балжинням, Н.Чимэдрэгзэн, Б.Солонго багш нар 20 оюутны хамт танилцав.
``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2025`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа.
ШУТИС-ийн Оюутнуудын дунд жил бүр зохион байгуулдаг “ЭРДМИЙН XXIV ЧУУЛГАН” шилдэг бүтээлийн уралдаанд амжилттай оролцлоо.
“Бялуу урлаачид“ ур чадварын тэмцээнд оролцов /2025-04-19/
ШУТИС ХХҮДС – ийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн Оюутнуудын зохион байгуулсан “COOK SHOW-2025” ур чадварын тэмцээн