Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлийн 1-р дамжааны оюутнуудад шинжлэх ухааны доктор, профессор Ц.Батсүх, доктор, дэд профессор Б.Дэлгэрмаа, "АПУ" компаний технологич Б.Аминаа нар хүнс үйлдвэрлэлийн технологич мэргэжлийн онцлог, үүрэг хариуцлага, орчин үеийн хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн талаар лекц ярилцлагыг зохион байгуулав.
“Япон-Монголын Сасакава” тэтгэлэгт хөтөлбөрийн 1000 оюутанд батламж гардуулж эхэллээ
Артизан ХХК-ийн Tous Les Jours брэндийн танилцуулга, ажил олгогчийн өдөрлөг зохион байгууллаа.
Танилцах аялал
“Чанарын Менежментийн Тогтолцоо ISO9001:2015-г хэрэгжүүлэх нь” сургалтыг амжилттай зохион байгууллаа.
https://www.must.edu.mn/mn/event/11877