Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлийн 1-р дамжааны оюутнуудад шинжлэх ухааны доктор, профессор Ц.Батсүх, доктор, дэд профессор Б.Дэлгэрмаа, "АПУ" компаний технологич Б.Аминаа нар хүнс үйлдвэрлэлийн технологич мэргэжлийн онцлог, үүрэг хариуцлага, орчин үеийн хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн талаар лекц ярилцлагыг зохион байгуулав.



ШУТИС-ийн ХХҮДС болон “Central Foods” ХХК хамтран ажиллах уулзалт зохион байгуулав.
ХХҮДС-ийн бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай болж, шилдгүүдээ тодрууллаа
“Lifelong Learning for Mongolia; Occupational Health & Safety” нэртэй, 101129094 дугаартай Монгол нэрээр “Монгол дахь насан туршийн боловсрол: Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд аюулгүй байдал (3L4MOSH)“ төсөл
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ