Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлийн 1-р дамжааны оюутнуудад шинжлэх ухааны доктор, профессор Ц.Батсүх, доктор, дэд профессор Б.Дэлгэрмаа, "АПУ" компаний технологич Б.Аминаа нар хүнс үйлдвэрлэлийн технологич мэргэжлийн онцлог, үүрэг хариуцлага, орчин үеийн хүнс үйлдвэрлэлийн технологийн бүтээгдэхүүн хөгжүүлэлтийн талаар лекц ярилцлагыг зохион байгуулав.
ШУТИС-ийн Оюутнуудын дунд жил бүр зохион байгуулдаг “ЭРДМИЙН XXIV ЧУУЛГАН” шилдэг бүтээлийн уралдаанд амжилттай оролцлоо.
“Бялуу урлаачид“ ур чадварын тэмцээнд оролцов /2025-04-19/
ШУТИС ХХҮДС – ийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн Оюутнуудын зохион байгуулсан “COOK SHOW-2025” ур чадварын тэмцээн
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж