Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний хими технологи мэргэжлээр мэргэжилтэн бэлтгэж эхэлсний 20 жилийн ойд зориулан төгсөгчдийн хандиваар Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургуулийн Биохими, химийн лаборатори /1-436/ , Микробиологийн лабораториудыг /Т-105/ бүрэн засвар хийж шинэчлэв. Уг ажлыг зохион байгуулан ажилласан БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа /Ph.D/, дэд профессор Х.Мөнхзаяа /Ph.D/ салбарын багш ажилчид болон нийт үе үеийн төгсөгчдөдөө гүнээ талархал илэрхийлье. Та бүхний цаашдын ажилд өндөр амжилт хүсэн ерөөе.
ШУТИС-ҮТС хамт олон
ШУТИС-ийн Оюутнуудын дунд жил бүр зохион байгуулдаг “ЭРДМИЙН XXIV ЧУУЛГАН” шилдэг бүтээлийн уралдаанд амжилттай оролцлоо.
“Бялуу урлаачид“ ур чадварын тэмцээнд оролцов /2025-04-19/
ШУТИС ХХҮДС – ийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн Оюутнуудын зохион байгуулсан “COOK SHOW-2025” ур чадварын тэмцээн
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж