Хүнсний биотехнологи, Хүнсний микробиологи, Хүнсний хими технологи мэргэжлээр мэргэжилтэн бэлтгэж эхэлсний 20 жилийн ойд зориулан төгсөгчдийн хандиваар Үйлдвэрлэлийн Технологийн сургуулийн Биохими, химийн лаборатори /1-436/ , Микробиологийн лабораториудыг /Т-105/ бүрэн засвар хийж шинэчлэв. Уг ажлыг зохион байгуулан ажилласан БШТС-ын профессор С.Дэлгэрмаа /Ph.D/, дэд профессор Х.Мөнхзаяа /Ph.D/ салбарын багш ажилчид болон нийт үе үеийн төгсөгчдөдөө гүнээ талархал илэрхийлье. Та бүхний цаашдын ажилд өндөр амжилт хүсэн ерөөе.
ШУТИС-ҮТС хамт олон


ШУТИС-ийн ХХҮДС болон “Central Foods” ХХК хамтран ажиллах уулзалт зохион байгуулав.
ХХҮДС-ийн бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай болж, шилдгүүдээ тодрууллаа
“Lifelong Learning for Mongolia; Occupational Health & Safety” нэртэй, 101129094 дугаартай Монгол нэрээр “Монгол дахь насан туршийн боловсрол: Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд аюулгүй байдал (3L4MOSH)“ төсөл
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ