ҮТС-ийн IB оюутны клубийн гишүүд, Хүнсний салбарын 2-р дамжааны нийт 60 оюутан 2023 оны 10-р сарын 22-нд тус сургуулийн лекцийн 16 анги, танхим, лабораторийн өрөөг угааж, цэвэрлэв.
Тус цэвэрлэгээнд ирж туслалцаа үзүүлж хамтран ажилласан ҮТС-ийн Чанарын менежер Б.Золжаргал, сургалтын мастер Г.Долгорсүрэн, Б.Лхагвасүрэн, С.Оюунтуяа, Ж.Бадамцэцэг, үйлчилгээний ажилтан Гэрэлт-Од, Саранцэцэг, Алтанхуяг, Амарзаяа нарт талархал илэрхийлье.
ҮР ДҮН: ҮТС-ийн Биотехнологи бакалаврын хөтөлбөрийн магадлан итгэмжлэлийн ахиц дэвшлийн газар дээрх үнэлгээ хийсэн шинжээч анги танхим, лабораториудтай танилцаж, сайшаан тэмдэглэсэн болно.
ҮЙЛДВЭРЛЭЛИЙН ТЕХНОЛОГИЙН СУРГУУЛЬ
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
ШУТИС ХХҮДС – ийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн Оюутнуудын зохион байгуулсан “COOK SHOW-2025” ур чадварын тэмцээн
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж
COOK SHOW-2025 тэмцээний удирдамж
2025 оны ЭШ-д бэлтгэх үнэ төлбөргүй Физикийн хичээлийн цахим сургалтын хуваарь
"ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" АРГА ХЭМЖЭЭНД ОРОЛЦОВ