ПРОФЕССОРЫН СЕМИНАР ЗОХИОН БАЙГУУЛЛАА
ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор, доктор /Ph.D/ С.Дэлгэрмаа, дэд профессор, доктор /Ph.D/ Х.Мөнхзаяа, ахлах багш, доктор /Ph.D/ Д.Соёл нар 2024 оны 05-р сарын 01-ний өдөр 1-306 тоотод “Экологийн асуудал - Биотехнологи” сэдэвт профессорын семинарыг Хүнсний чанар, аюулгүй байдал, Биотехнологи, Микробиологи мэргэжлээр суралцаж буй оюутнуудын дунд зохион байгууллаа. Энэхүү семинараар тус салбар дээр хийж гүйцэтгэж буй судалгааны ажлуудыг дэлгэрэнгүй танилцуулж, оюутнуудад цаашид судалгааны ажлын сэдэв сонгох, дипломны ажил хийж гүйцэтгэхэд анхаарах зүйлүүдийг танилцуулж, асуулт хариулт өрнүүлсэн болно.


|
Семинарын явц |
ҮР ДҮН: Профессорын семинарын үр дүнд оюутнууд цаашид хийх судалгааны сэдвийг сонгох, хийж буй судалгаанд хэрхэн оролцох талаар сайн ойлгож, сонирхлын дагуу цаашид төгсөлтийн ажлын сэдвээ сонгох боломжтой болсон.
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ ТЭЖЭЭЛИЙН САЛБАР
ШУТИС-ийн ХХҮДС болон “Central Foods” ХХК хамтран ажиллах уулзалт зохион байгуулав.
ХХҮДС-ийн бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай болж, шилдгүүдээ тодрууллаа
“Lifelong Learning for Mongolia; Occupational Health & Safety” нэртэй, 101129094 дугаартай Монгол нэрээр “Монгол дахь насан туршийн боловсрол: Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд аюулгүй байдал (3L4MOSH)“ төсөл
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ