"НАМРЫН НОГООН ӨДРҮҮД"-ҮНДЭСНИЙ ҮЙЛДВЭРЛЭЛ аяны хүрээнд 2024 оны 09 сарын 28-ны өдөр зохион байгуулагдсан "ОРГАНИКИЙН НЭГ ӨДӨР" арга хэмжээнд Хүнсний инженерлэлийн салбарын Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи мэргэжлээр суралцаж буй II курсын 20 оюутан, Салбарын эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа, сургалтын мастер Л.Энхцэцэг нар оролцов.
Тус арга хэмжээний хүрээнд оюутнуудад Органик хүнс, Органик бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн эрх зүйн орчны шинэчлэл зохицуулалт, үйлдвэрлэлийн талаарх дэлгэрэнгүй мэдээлэлийг танилцуулав.


ХҮНСНИЙ ИНЖЕНЕРЧЛЭЛИЙН САЛБАР
ХХҮДС-ийн бакалаврын оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай болж, шилдгүүдээ тодрууллаа
“Lifelong Learning for Mongolia; Occupational Health & Safety” нэртэй, 101129094 дугаартай Монгол нэрээр “Монгол дахь насан туршийн боловсрол: Хөдөлмөрийн эрүүл мэнд аюулгүй байдал (3L4MOSH)“ төсөл
“Намрын ногоон өдрүүд-Үндэсний үйлдвэрлэл 2025”
БИОТЕХНОЛОГИ, ШИМ СУДЛАЛЫН ТЭНХИМЭЭС СУРГУУЛИЙН АНГИ, ТАНХИМ, ЛАБОРАТОРИЙН ИХ ЦЭВЭРЛЭГЭЭГ ХИЙЛЭЭ
ӨРӨӨНИЙ ЗАСВАР, ТОХИЖИЛТ ХИЙЛЭЭ