ШУТИС-ийн ХХҮДС-ийн эрдэм шинжилгээ, судалгааны чиглэл, нөөц бололцоог "СU" ХХК-ын хоол үйлдвэрлэлийн практик хэрэгцээтэй уялдуулах замаар олон талт түншлэлийн эхлэлийг тавих зорилгоор өглөөний уулзалтыг 2025 оны 10-р сарын 23-ны өдөр зохион байгуулав.



Уулзалтын үеэр талууд дараах чиглэлээр хамтран ажиллах боломжуудын талаар дэлгэрэнгүй санал солилцсон байна. Үүнд:
Уулзалтын үр дүнд дээрх чиглэлүүдийн хүрээнд урт хугацааны хамтын ажиллагааны гэрээний төслийг боловсруулж, хамтран ажиллахаар тохиролцлоо.
Энэхүү хамтын ажиллагаа нь их сургууль болон хувийн хэвшлийн уялдаа холбоог бэхжүүлж, онолын мэдлэгийг практикт нэвтрүүлэх, улмаар хүнс үйлдвэрлэлийн салбарын хөгжилд бодит хувь нэмэр оруулах чухал ач холбогдолтой юм.

D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан