2025 оны 10 сарын 31-ний өдөр ШУТИС-ийн Хүнс, Хөнгөн үйлдвэрлэл, Дизайны сургуулийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн эрхлэгч Э.Энхцэцэг, багш Ц.Минжмаа нар Улаанбаатар хотын Ерөнхий боловсролын 1-р дунд сургуулийн 8–9-р ангийн сурагчдын хүсэлтээр “Тараг бүрэх технологи”-ийн туршилтад суурилсан сургалт зохион байгууллаа.
Тус сургалт нь сурагчдын “Монгол уламжлалт хүнсийг англи хэлээр танилцуулах видео бэлтгэн, ХБНГУ-д зохион байгуулагдах тэмцээнд оролцож, Монгол хүнсний соёлыг олон улсад сурталчлах” санаачилгын хүрээнд хийгдсэн юм.
Сургалтын үеэр сурагчид исэг цагаан идээ бэлтгэх үндсэн зарчим, эрүүл ахуйн шаардлагатай танилцаж, 3 хувилбараар тараг бүрэх туршилтыг багш нарын заавраар амжилттай гүйцэтгэлээ.



“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан
ШУТИС-ийн ХҮНДЭТ ПРОФЕССОР цол олголоо