ШУТИС-ийн Үйлдвэрлэлийн Технологийн Сургуулиас бэлтгэдэг Хүнсний чанар, аюулгүй байдлын мэргэжилтний чадвар, чадамжийг сайжруулах; Дээд боловсролын шинэчлэлтэй холбогдуулан Олон улсын стандартад нийцсэн мэргэжилтэн бэлтгэх асуудалд Мэргэжлийн хяналтын байгууллагын болон Хүнсний үйлдвэрийн ажилтнуудын санал, зөвлөмжийг тусгах зорилгоор тус хэлэлцүүлгийг зохион байгуулав.

Хэлэлцүүлгийг нээж ШУТИС-ийн ҮТС-ийн захирал Ж.Туяацэцэг, Сургалтын бодлого, чанарын албаны дарга Д.Ганхуяг нар үг хэллээ. ҮТС-ийн Биотехнологи, шим тэжээлийн салбарын профессор, доктор (Sc.D) Б.Энхтуяа “Хүнсний чанар, аюулгүй байдлын чиглэлээр ажиллах мэргэжилтний сургалтын байдал” сэдэвт илтгэл тавив.
Хэлэлцүүлэгт Мэргэжлийн Хяналтын Ерөнхий Газар, Нийслэлийн Мэргэжлийн Хяналтын газрын улсын байцаагчид; Эрүүл мэндийн яам, Нийгмийн эрүүл мэндийн хүрээлэн, Нийслэлийн боловсролын газар, Стандартчилал хэмжил зүйн үндэсний төвийн мэргэжилтнүүд, “Өгөөж Чихэр Боов” ХХК, “ХАТАН СҮЙХ” ХХК, “ТЭСО” ХХК, “СҮҮ” ХХК, “МАХ МАРКЕТ” ХХК зэрэг томоохон үйлдвэр, аж ахуйн газруудын “Бүтээгдэхүүний чанар, аюулгүй байдал” хариуцсан мэргэжилтнүүд нийт 30 гаруй ажил олгогчид болон ҮТС-ийн профессор, багш нарын төлөөлөл, энэ мэргэжлээр төгсөгчид, одоо суралцаж буй оюутнууд идэвхитэй оролцож, хөтөлбөрийн өнөөгийн байдал, цаашид чадварлаг мэргэжилтэн бэлтгэх асуудалд хэрхэн хамтран ажиллах талаар санал бодлоо солилцлоо.
Хэлэлцүүлэгт оролцогсод ҮТС-ийн Хүнсний салбарын багш нарын бүтээлүүдтэй танилцав.
Үйлдвэрлэлийн технологийн сургууль
D’Art "ШИЛДЭГ КЛУБ" –ээр шалгарлаа
“Арга билэг” клубын зохион байгуулсан “БИД ХҮНСНИЙ ЭМЧ” үйл ажиллагаа зохион байгуулагдлаа
ШУТИС-ИЙН ХХҮДС-ИЙН БШС ТЭНХИМИЙН “ХҮНСНИЙ ЧАНАР, АЮУЛГҮЙ БАЙДАЛ”БАКАЛАВРЫН ХӨТӨЛБӨРИЙН МАГАДЛАН ИТГЭМЖЛЭЛИЙН АХИЦ ДЭВШЛИЙН ҮНЭЛГЭЭ ХИЙГДЛЭЭ
Соёл, спорт, аялал жуулчлал, залуучуудын яам,ШУТИС-ийн “Соёлын сар” аяны хүрээнд ХХҮДС-ийн Дизайны тэнхимийн, График дизайны D-Art клубийн "Монгол бахархал” сэдэвт постер дизайны уралдаан зохион байгууллаа
ШУТИС ХХҮДС-ийн Хүнсний инженерчлэлийн тэнхимийн ХҮҮТ хөтөлбөрийн “Зөв зохистой хооллолт” Клубын ШУТИС-ийн оюутны 3 дотуур байранд хийсэн өглөөний хоолны сургалтын тайлан