Хүнсний манлай үйлдвэр “Жүр-Үр” ХХК-аас бүх нэгж хэсгүүд, орон нутгийн салбарын бялуу үйлдвэрлэлийн ажилтнуудын дунд зохион байгуулсан “Бялуу урлаачид“ ур чадварын тэмцээнд Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи хөтөлбөрийн 3-р ангийн 6 оюутан (ШУТИС-1 баг: Б.Мишээл, Б.Тэлмэнсайхан, А.Пүрэвсүрэн; ШУТИС-2 баг: А.Номин, Ж.Хишигбаяр, Г.Анударь) урилгаар оролцож, бялуу урлаачдын ур чадвар, туршлагаас суралцав. Мөн багш Э.Энхцэцэг, Ц.Минжмаа нар уг мэргэжлийн тэмцээний шүүгчээр ажиллаж, шилдэг бялуу урлаачдыг тодрууллаа.
Хүнс үйлдвэрлэлийн технологи хөтөлбөрийн 3-р ангийн оюутнууд маань анх удаа боловч мэргэжлийн бялуу үйлдвэрлэгчдээс огт дутахгүй гоёмсог чимэглэсэн юм.
"Кино урлаг" сэдэвт гэрийн даалгаварт урласан бялуу
"Шинэ жил" сэдэвт ганцаарчилсан даалгаварт урласан бялуу
Милл хаус ХХК, Нүүдэл жи ХХК үйлдвэрүүдтэй 2025 оны 4-р сарын 25-ны өдөр Я.Алтанцэцэг, Ж.Балжинням, Н.Чимэдрэгзэн, Б.Солонго багш нар 20 оюутны хамт танилцав.
``БИОТЕХНОЛОГИ-БИДНИЙ АМЬДРАЛД 2025`` оюутны эрдэм шинжилгээний бага хурал амжилттай зохион байгуулагдлаа.
ШУТИС-ийн Оюутнуудын дунд жил бүр зохион байгуулдаг “ЭРДМИЙН XXIV ЧУУЛГАН” шилдэг бүтээлийн уралдаанд амжилттай оролцлоо.
“Бялуу урлаачид“ ур чадварын тэмцээнд оролцов /2025-04-19/
ШУТИС ХХҮДС – ийн Хүнсний инженерчлэл салбарын Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний технологи мэргэжлийн Оюутнуудын зохион байгуулсан “COOK SHOW-2025” ур чадварын тэмцээн